Qualitat


La pràctica de la implantologia a les clíniques dentals ha incrementat significativament en els darrers anys. Mentre que al 2007 a Espanya més de la meitat de les clíniques dentals (51%) practicaven de forma habitual tècniques implantològiques, al 2012 aquest nombre ha crescut fins al 82%.

Aquest important creixement durant els darrers anys ha donat crescuda alhora a la industria proveïdora d’implants dentals i aditaments relacionats. La competitivitat en aquest mercat dona com a resultat una gran diversitat de productes en quant a preu, i inherentment, en quant a qualitat.


Quins són els motius perquè hi hagi tanta diferència de preus?

Doncs senzillament no tots els implants són iguals. Tenim a disposició implants que estan sotmesos a escrupolosos controls de qualitat (control d’ajustos i càrregues a llarg termini) amb estudis de més de 40 anys que els avalen, com implants sense estudis que els recolzin i que moltes vegades són copies, patint afluixaments de les pròtesis o fractures amb més freqüència com a conseqüència.

Quan es parla de la mateixa gama d’ implant, la diferencia de preus entre una clínica i una altre solen ser mínimes. Els estudis clínics a llarg termini han demostrat que els implants utilitzats a la Clínica Barroso, de la marca Straumann, tenen un índex de supervivència molt elevat (98% als 10 anys).

Innovació


Establerta a Girona des de fa més de 60 anys la Clínica Dental Barroso es distingeix per la proximitat i el compromís amb la ciutat, impulsada ara per la tercera generació de dentistes de la família.

La busca de l’ excel·lència per part de tot l'equip de Clínica Barroso es complementa amb la vessant docent i d’investigació d’Albert Barroso, codirector de la Clínica, que imparteix classes als estudiants del International Master of Oral Surgery de la Universitat Internacional de Catalunya, a part de dirigir i col·laborar en diferents cursos de formació continuada per a odontòlegs. Barroso, a més, du a terme una important labor de recerca en el camp de la implantologia oral, sempre amb l’objectiu de traslladar les tècniques més novadores, contrastades i que ofereixin els millors resultats a la seva tasca diària a la clínica.En l'actualitat BARROSO CLINICA DENTAL és un centre acreditat per la Generalitat de Catalunya i vinculat a la Universitat Internacional de Catalunya on es duen a terme diferents tasques d’ investigació científica en el camp de la implantologia oral.L’ objectiu és cerca de l’ excel·lencia i màxima eficàcia en les tècniques emprades en la pràctica diària. Tota l'activitat professional es complementa amb un tracte humà, proper i compromès per part de tot el personal de Clínica Barroso.

Noves tecnologies


LUPES DE MAGNIFICACIO:

El tractaments dentals s’han de fer en un espai reduït i de dificultosa visibilitat en molts casos. A la vegada, la qualitat i precisió dels tractaments influeix directament en l’ èxit tant a curt com a llarg termini, en altres paraules, a la duració del tractament. Per això, a Clínica Barroso treballem amb lupes de magnificació, per a conseguir la máxima precisió possible en benefici del pacient.TAC DENTAL:

A Clínica Barroso disposem de la darrera tecnologia en radiologia digital, la qual ens permet realitzar diagnòstics més precisos ja que la qualitat de la imatge obtinguda és superior a la dels equips tradicionals, a la vegada que la dosi de radiació absorvida pel pacient és considerablement menor.VISTURÍ PIEZOELECTRIC:

El bisturí piezoelèctric és un instrument d’última generació i altament específic per a la especialitat de la cirurgia oral, reduint els riscos en intervencions delicades de regeneració òssia com la elevació sinusal o els empèlts d’ ós.


DESINFECCIÓ I ESTERILITZACIÓ:

Seguint l’estàndard de qualitat de Clínica Barroso, tots els instruments emprats passen un rigorós protocol de desinfecció i esterilització abans de ser utilitzats amb cadascun dels nostres pacients. La cadena d’ esterilització de l’ instrumental comença amb l’eliminació de les restes orgàniques, segueix amb la màquina termodesinfectadora i acaba en els moderns autoclaus de classe B.PRÒTESIS PER ORDINADOR:

La boca forma part de la nostra carta de presentació en les relacions socials. Al somriure comuniquem moltes coses, d’ aquí la importància d’ un bon somriure. Unes dents blanques, ben alineades, en definitiva sanes, ens permetran somriure sense complexes.Tradicionalment les fundes necessitaven d’ un nucli metàl·lic per aconseguir una resistència adequada. L’ evolució en els materials ens permet fer servir avui dia fundes amb nucli ceràmic, utilitzant les tècniques CAD-CAM (dissenyades i confeccionades per ordinador).

Amb aquestes noves tècniques no es perd gens de resistència a la vegada que es milloren els ajustos de la funda amb la dent. L'estètica de les restauracions dentals és millor, ja que aquests materials copien més fidelment l’ estructura de capes de la dent natural, tenint un nucli ceràmic en comptes de matèl·lic, al que li podem donar diferents tonalitats de blancs en funció de cada pacient.

Últimes notícies

Benvinguts a Clínica Dental Barroso des de l'any 1949 hem estat vetllant per la seva salut dental i avui dia seguim amb la mateixa il·lusió amb la qual vam començar.