Especialistes en ortodòncia, implants i estètica

Formació, dedicació, resultats

Per a tenir unes dents boniques, que estiguin en harmonia amb la cara, és necessari analitzar diferents aspectes relacionats amb la boca. Serà important primer de tot tenir una situació de salut dental i de les genives. Per altra banda la correcta posició i alineació de les dents serà molt important, en tant que de tenir aquests paràmetres controlats podrem donar una millor naturalitat a l’ expressió del somriure.

Finalment, en els casos d’absències dentals també será molt important poder-les substituïr donant una aparença molt similar a les dents naturals.

Els Doctors Albert i Cristina Barroso, són els especialistes de Clínica Barroso encarregats d’ atendre, escoltar les necessitats de cada pacient, i d’ acord amb aquestes fer una planificació i proposta de tractament.

La Doctora Cristina Barroso després d’ acabar els estudis en odontologia va realizar una formació específica en ortodoncia durant 3 anys de dedicació exclusiva en aquesta especialitat. Prèviament va realizar formacions en odontopediatria i periodoncia, dues variants que li permeten tenir una visió més amplia de l’ ortodoncia i poder adecuar millor els tractament en cada situació particular. Actualment imparteix docència a l’ escola d’higienistes, relacionada amb l’ asistència en ortodòncia en la clínica dental.

El Doctor Albert Barroso després dels estudis de llicenciatura va realitzar una formació exclusiva en cirurgia oral, implants i pròtesi durant dos anys a Barcelona. Posteriorment va conseguir el títol de Doctor en Odontologia “cum laude” defensant una tesi doctoral generada en un estudi clínic realitzat a la Clínica Barroso, del que s’han derivat diferents publicacions científiques internacionals. Actualment i des del 2007 imparteix docència a la Universitat Internacional de Catalunya en el Grau d’ Odontologia, el Màster de Cirurgia Oral i en diferents cursos de formació continuada i congressos.

Últimes notícies

Benvinguts a Clínica Dental Barroso des de l'any 1949 hem estat vetllant per la seva salut dental i avui dia seguim amb la mateixa il·lusió amb la qual vam començar.