DISSENY DE SOMRIURES

Somriure es un acte instintiu, natural i fins i tot beneficiós per la salut

Somriure es un acte instintiu, natural i fins i tot beneficiós per la salut. Avui dia és un dels trets distintius dels humans més important. De fet, els cànons de bellesa donen gran importància a unes dents blanques i ben col•locades.

En el disseny d’un somriure és molt important fer un correcte diagnòstic per aconseguir els resultats que més satisfacin les expectatives del pacient. En aquesta fase diagnòstica, amés, es podrà mostrar al pacient el resultat estètic previst abans de començar (prova mock-up). Un cop recopilada tota la informació necessària (fotografies, radiografies o models d’estudi) es podrà començar el tractament que pot requerir la implicació de diferents especialitats: ortodòncia, cirurgia, periodòncia o pròtesi.

En el disseny d’ un somriure s’intenta utilitzar materials lliures de metall, per donar un aspecte més natural a la rehabilitació, en altres paraules, que es mimetitzi o integri més amb la resta de la boca o la cara del pacient. S’ utilitzen per aquests objectius les facetes ceràmiques, corones totalment ceràmiques, o en casos més avançats rehabilitacions estètiques amb implants.

Per a més informació els doctors de Clínica Barroso el podran assessorar personalment.

Cas 1. Rehabilitació estètica amb una combinació de facetes ceràmiques, implants i fundes

Cas 2. Implants dentals que substitueixen unes dents afectades per una periodontitis agresiva

Cas 3. Rehabilitació oral total de pacient bruxista amb fundes ceràmiques i implants dentals

Cas 4. Rehabilitació oral total amb pròtesis fixes sobre implants dentals

Cas 5. Rehabilitació estètica després de fractures dentals per un traumatisme

Cas 6. Rehabilitació funcional i estètica amb implants dentals en pacient que ha perdut totes les dents

Últimes notícies

Benvinguts a Clínica Dental Barroso des de l'any 1949 hem estat vetllant per la seva salut dental i avui dia seguim amb la mateixa il·lusió amb la qual vam començar.